De overdracht vindt plaats op 1 maart. Els zwaait af nadat ze vijftien jaar directeur was van de Westhoek Academie Koksijde. 

Els werkte 42 jaar voltijds in het onderwijs. De academie blijft in goede handen met Reinhart Cosaert, het bestuur koos voor iemand die het reilen en zeilen kent van de WAK. De redactie van Tij-dingen wenst Reinhart veel succes toe. En natuurlijk: heel erg bedankt, Els, proficiat met je prachtige loopbaan.

Wie is Reinhart

In het verleden kwam Reinhart in aanraking met diverse onderwijsvormen: secundair en hoger (kunst)onderwijs en sociaal artistieke projecten in binnen- en buitenland. Hij was ook lesgever fotokunst in het deeltijds kunstonderwijs en jarenlang betrokken als pedagogisch coördinator van de academie, Reinhart was ook al lid van de academieraad. Hij toont belangtelling voor alle kunstuitingen, in elke leeftijdscategorie. 

Als filosoof-antropoloog en kunstenaar is een artistieke omgeving een ideaal broeinest voor artistieke en kunstpedagogische uitspattingen. Reinhart zal tussen de leerkrachten staan en (samen met alle culturele actoren) steeds een originele weg bewandelen.