Stap mee in de wereld van monniken en ridders tijdens onze speciale vertelsessies.

Meer lezen

Op zoek naar een echt speciaal kerstcadeau? Duik dan de museumshop van het Abdijmuseum in op onze speciale shoppingdagen.

Meer lezen

Elke vakantieperiode organiseert de dienst Cultuur & Erfgoed rondleidingen. Ook jij bent hierop hartelijk welkom en onze K-ambassadeurs nemen je mee op sleeptouw. Boek snel je plaatsje!

Meer lezen

Ervaar de sfeer van de middeleeuwen met onze aperitiefconcerten. De matinees zijn een knipoog naar kunstenaar Walter Vilain.

Meer lezen

Wil je samen met je familie ontdekken hoe het leven er in de middeleeuwen uitzag? Kom dan naar de familieworkshops in het Abdijmuseum.

Meer lezen

Onze gidsen nemen je mee door het Abdijmuseum en langs de site.

Meer lezen

Het is 27 april 1937. De vrijwilligers van de Koksijdse brandweer poseren voor hun brandweerwagen in de Zeelaan. Op de achtergrond zie je de zijgevel van hotel Terlinck (geopend in 1905). Veel andere gebouwen stonden er nog niet.

Meer lezen

Profiteer van de kerstvakantie en grijp je allerlaatste kans om de tentoonstelling 'Private Parts' van Joëlle Dubois te bezoeken. Meteen ook het moment om de setting van Ten Bogaerde te herontdekken, want ook de erfgoed- en natuursite en het werk van George Grard verdienen jouw aandacht.

Meer lezen