Wat brengt 2021? 

de goede voornemens van Team ComOP

 

Thierry Boonefaes

"Elke avond terugblikken op drie goede dingen die me die dag zijn overkomen. De online vriendschappen laten voor wat ze zijn en terug mensen in het echt zien. En terrasjes doen. Veel terrasjes."

Ilse Chamon

"2021. Met een bijzonder jaar achter de rug, zijn de voornemens toch iets anders dan andere jaren. Alhoewel: minder sneukelen en meer sporten blijven hoog op het lijstje staan 😊. Dat eerste sneuvelt al na week 1… Dit jaar staat er ook in het vetjes: geniet klein & droom groot! Kleine momenten wil ik vastpakken en er bewust van genieten. Zoek het niet te ver. Geleerd in 2020! Dromen blijven najagen. Gulzig in het leven staan. Pak mee wat je kan. En maak je geen zorgen om wat je niet kan veranderen. En hopelijk ook: iedereen weer eens goed kunnen vastpakken. Optredens vastleggen. En dansen. Dansen!"

Dries Dawyndt

"2020 was geen hoogvlieger. Voor volgend jaar wens ik iedereen veel geluk, liefde, een goede gezondheid, lekker eten en drinken. En natuurlijk een doeltreffend vaccin waardoor optredens, verre reizen, horeca-uitspattingen en uitverkochte voetbaltempels terug normaal zijn. Met als kers op de taart de zeventiende landstitel van Club Brugge. Of wat dacht je van een propvolle evenementenput waar we met z'n allen de Rode Duivels Europees Kampioen zien worden? En als dat nog niet kan, kent iedereen alvast mijn wensen en voornemens voor 2022." 

Isabelle Deshayes

"Iedereen gezond. Geniet van het samenzijn. Pluk de dag als het mag! Mooie en warme momenten delen en ons vooral niet meer vervelen."

Ann Dujardin 

"Vergeet het afgelopen jaar. Trek je handen uit je haar. Want nu gaat het beginnen. In 2021 zullen we wel winnen. Gezondheid, liefde en geluk, Je zal zien: onze hoop kan niet meer stuk!"

Marie Godderis

"In 2021 wil ik wat vaker tijd maken voor kleine dingen. Het voorbije jaar was een echte rush. Op de werkvloer schakelden we met ons communicatieteam nòg een versnelling hoger. En ook thuis was het extra druk met drie kleine kindjes. Voor je het weet, loop je jezelf voorbij. Dus 2021… (hopelijk) tijd om even op adem te komen en te genieten. En ohja… tijd maken om eens wat vaker te gaan wandelen met Gaston, onze hond!"

Sofhie Legein 

“Mijn voornemens: dat 2021 een creatief jaar mag zijn, waarin ik gelukkig en gezond blijf, werken een plezier is, met af en toe een vakantie om naar uit te kijken. Ik wens iedereen een “normaal” jaar, coronavrij en dat de enige bubbels die van champagne zijn.”

Thierry Boonefaes
Ilse Chamon
Dries Dawyndt
Isabelle Deshayes
Ann Dujardin
Marie Godderis
Sofhie Legein