Tijdens de kerstvakantie vindt een totaalspektakel plaats aan de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk. Van zondag 26 december t.e.m. zaterdag 8 januari vormt de kerk het decor voor een fantastisch verhaal dat de legendes van onze kustgemeente tot leven roept. Er zijn nog tickets beschikbaar, boek snel!

Meer lezen

Eén keer per jaar schieten de dennenbomen uit het zand in Oostduinkerke. Laat je betoveren door feeërieke lichtornamenten en mooi versierde bomen.  

Meer lezen

Droom je ook van een heerlijke zomer? Dan hebben we uitstekend nieuws. De eerste namen voor de derde editie van Night of the Proms Summer Edition zijn bekend. Met Bart Peeters, Natalia, Umberto Tozzi en Kate Ryan strikte de organisatie alweer topartiesten. Noteer donderdag 28 en vrijdag 29 juli in je agenda. Place to be is het Kerkplein in Koksijde-Bad.

Meer lezen

Stip zaterdag 8 januari aan in je agenda, want dat is het ideale moment om je benen te strekken en te bekomen van het eindejaarsgeweld.

Meer lezen

Wie van jullie is de nieuwe Kevin Van der Perren? Maak sierlijke pirouettes zoals een prima ballerina en kom tot 9 januari schaatsen op de ijspiste voor het gemeentehuis. 

Meer lezen

Kom naar het strand voor een feestelijk vuurwerk. De ideale manier om 2022 in te zetten.

Meer lezen

Laat je inspireren door de jaarlijkse uitgave van het K-magazine. Waai je graag uit op het strand of neem je liever een frisse duik in de zee?

Meer lezen

Elk jaar zet de gemeente, rond de feestdag van Sint-Cecilia, de muzikanten van beide harmonieën in de bloemetjes. Luc Note is dertig jaar dirigent van de Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Koksijde, door omstandigheden was hij virtueel aanwezig op de huldiging, Daarom ging Tij-dingen langs voor een babbel.

Meer lezen