Doel? Kinderen, jongeren en volwassen plezier laten beleven aan kunst, in combinatie met een kwaliteitsvolle artistieke vorming met voldoende aandacht voor de kunstbeleving.

Meer lezen

Het doel van deze campagne is dat elk kind in België zijn of haar Max kiest, een vertrouwenspersoon die luistert als er twijfels, vragen of problemen zijn.

Meer lezen

Ja. Het is een én-én-verhaal. Veel jeugdboeken leren kinderen op een speelse wijze omgaan met sociale media.

Meer lezen

Dat kan. Want onze sportdienst organiseert sportkampen en kijkt er – samen met de monitoren – naar uit om jouw kind(eren) een spetterende vakantie te bezorgen.

Meer lezen

In Koksijde mag iedereen zijn wie hij/zij/x is. We gaan voor een gemeente zonder vooroordelen. Daarom deelde de jeugddienst stoepkrijt uit. En op de Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie (17 mei) tooiden we Koksijde in de regenboogkleuren.

Meer lezen

Speelotheek De Speelkriebel verhuisde onlangs naar een nieuwe plek: Zeelaan 42 in Koksijde-Dorp. Een frisse start die vraagt om extra aandacht. Tij-dingen ging langs bij Miet Loones – verantwoordelijke bij de dienst voor Onthaalouders.

Meer lezen

Eind vorig jaar verkaste de jeugddienst al naar het annexgebouw (Zeelaan 48). Het loket en de bureaus van de jeugddienst, een vergader- en gespreksruimte en de uitleendienst kregen hier een nieuw onderdak.

Meer lezen

Net als in de voorbije edities focust dit magazine op één van onze adviesraden. Deze keer is het aan de Jeugdraad. Tij-dingen sprak met jeugdconsulent Sharon Coene, zij is ook secretaris van de Jeugdraad. En dus de perfecte persoon om meer uitleg te geven over wat onze jeugdraad allemaal doet.

Meer lezen