Wist je dat er in mei een yogaconventie plaatsvindt in onze gemeente? Elke dinsdag geeft Shirley Tyteca pralayayoga in Koksijde-Dorp en je kan ook mukta tantra yoga volgen. 

Pralayayoga

Je bent elke dinsdag welkom van 19 tot 20.15 uur in het Henri Houtsaegerstadion (VIP-kantine). Vamos a la pralayawat? Pralayayoga combineert hedendaagse wetenschappelijke inzichten met traditionele technieken om klachten te verminderen en ervoor te zorgen dat je je gezond en energiek voelt. Shirley beoefent deze vorm al veertien jaar, als aanvulling op surfen en lopen. "Voor mij helpt het enorm om mijn flexibiliteit te vergroten. En dat komt van pas als ik ga surfen. Als kers op de taart geeft het me ook mentale rust", getuigt Shirley.

Twijfel je nog? Test het uit. De lessen zijn vrij toegankelijk. Neem een mat en water mee en trek comfortabele kledij aan. Kostprijs? 125 euro voor tien beurten of 15 euro per les. Inschrijven is geen must. Meer info? Contacteer Shirley op 0485 524 767.

De komende maanden wordt een lessenreeks Tantra Yoga georganiseerd in de Bolledroom in Oostduinkerke.

Mukta Tantra Yoga

Suzanne Hoogewys organiseert meditatieve yogasessies op zaterdag, van 9 tot 11 uur - op 11, 18 en 25 maart & 1, 15, 22 en 29 april. 

Yogaconventie met Sigrid Rondelez

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei organiseert onze sportambassadeur Sigrid Rondelez een yogaconventie in sporthal Hazebeek. Info: Yoga Koksijde