Bob Dylan heeft geen introductie meer nodig. De Amerikaanse singer-songwriter is één van de grootsten ooit en hij kreeg ook nog de Nobelprijs voor Literatuur.

Meer lezen

De ticketverkoop loopt als een trein. Snel zijn is de boodschap. Wil jij nog tickets bestellen, maar lukt het niet om dit zelf te doen? Dan helpen onze medewerkers bij de dienst Toerisme je op weg.

Meer lezen

Dat is kort (en wat oneerbiedig) de plot van Dostojevski’s Misdaad en Straf, toch volgens de dames en heren van Lazarus. Ten prooi aan koorts, geldgebrek en een algemeen gevoel van malaise slaat de ex-student Raskolnikov een oude woekeraarster de kop in met een bijl. En ook die van haar zus die getuige was van de moord.

Meer lezen

Oostduinkerke is verbroederd met vier andere gemeenten: Biedenkopf an der Lahn, Neustadt an der Orla (Duitsland), La Charité-sur-Loire (Frankrijk) en Wépion-sur-Meuse (België). Een partnerschap dat doorheen de jaren veel leuke momenten opleverde.

Meer lezen

De nieuwe fietsroute In de schaduw van de duinen laat je kennismaken met de mooiste archeologische erfgoedsites van de Westkust. Je bent zo’n 30 kilometer onderweg en trapt van Koksijde naar Veurne en terug.

Meer lezen

Maak je klaar voor een schitterend feest op zaterdag 18 juni in cultuurcentrum Casinokoksijde. 

Meer lezen

Het traditionele lenteconcert van de Koninklijke Gemeentelijke Harmonie van Koksijde vindt plaats op zondag 8 mei in zaal Kerkepanne.

Meer lezen

Deze fietszoektocht leidt je via autoluwe wegen over een afstand van ongeveer 30 kilometer.

Meer lezen