Het antwoord is ja. Heel wat studies tonen aan dat roken bij mensen ouder dan 60 jaar ook veel risico's met zich meebrengt en dat stoppen met roken die risico's verkleint.

Meer lezen

Ken jij iemand die het leven in je buurt aangenamer maakt? Nomineer hem of haar en deel jullie verhaal.

Meer lezen

Europa ligt onder vuur. Populisme en nationalisme vieren hoogtij, het Verenigd Koninkrijk heeft de Unie verlaten en het vertrouwen van de burger in Europa taant. 

Meer lezen

Voor mensen met een beperking vormen zelfs de kleinste drempels grote obstakels. Die maken het moeilijk om volwaardig deel te nemen aan het dagelijks leven. Vzw Ha(a)rhem wil daar iets aan doen: mensen met een beperking uit hun vaste structuur halen en hen ontspanning bieden. Tij-dingen sprak met voorzitter Stefaan De Munter. 

Meer lezen

Wil je graag mensen ontmoeten?
Heb je nood aan extra sociaal contact?

Meer lezen

Samen de schouders zetten onder een initiatief, verbetert de sfeer in jouw wijk.

Meer lezen

Elke week beginnen in België honderden kinderen te roken. Koksijde wil daar iets aan doen en steunt Generatie Rookvrij. Deze beweging wil dat niemand die na 2019 geboren werd, ooit begint met roken. Daarom mogen kinderen niet in contact komen met sigaretten.

Meer lezen

De zevende editie van Levensloop Koksijde vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Het sportpark van Koksijde wordt omgetoverd tot een wandel- en loopparadijs. Loop mee in de strijd tegen kanker en zamel geld in.

Meer lezen

Sport op je eigen tempo en leer mensen kennen. 

Meer lezen