De zevende editie van Levensloop Koksijde vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Het sportpark van Koksijde wordt omgetoverd tot een wandel- en loopparadijs. Loop mee in de strijd tegen kanker en zamel geld in.

Levensloop Koksijde start op zaterdag 28 mei om15 uur. De openingsceremonie wordt feestelijk opgeluisterd door de K. Harmonie De vrienden van de Brandweer. Peter Jenne Decleir is van het eerste uur aanwezig als ondersteuning. In de loop van de vooravond treedt hij nog eens op, samen met zijn Amigo's. Om 22 uur is er de kaarsenceremonie, waarmee de organisatie mensen herdenkt die de strijd tegen kanker niet haalden. Onze tweede peter, Paul Bruna, zingt tijdens deze ceremonie. Na de kaarsenceremonie gaat Levensloop verder en vult de Hotties Band het podium met stevige rock- en popmuziek. Daarna palmen verschillende Koksijdse dj’s de hele nacht het podium in. Het event loopt door op zondag 29 mei met na de middag een optreden van Red Legs. Om 15 uur zorgt Jong El Fuerte voor een gepaste afsluiter.  Lees onder de foto's hoe je deelneemt, sponsort of meehelpt. (Beelden 2019: Eric Delanghe)

Zelf geconfronteerd?

Zelf geconfronteerd met kanker? Dan ben je een vechter en VIP op Levensloop. Registreer je via www.levensloop.be en klik door naar Levensloop Koksijde. Tijdens de tweedaagse legt het team je extra in de watten.

Neem deel als team

Heb je een bedrijf of organisatie? Zoek je een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Maak je deel uit van een vereniging en wil je iets betekenen voor de Stichting tegen Kanker? Heb je een vriend, een vriendin of een familielid die getroffen is door kanker? Maak het verschil en vorm een team.

Meehelpen?

Het comité heeft jouw hulp dubbel en dik nodig. Mensen die de handen uit de mouwen steken, zijn meer dan welkom. Info en onthaal, kassa, hulp bij opbouw en/of afbouw of opkuis. Geef je naam door via koksijde@levensloop.be. En maak deel uit van een sterk vrijwilligersteam.

Financieel steunen?

Steun Levensloop Koksijde financieel. Surf naar de website van Levensloop Koksijde en doe een gift (aftrekbaar vanaf 40 euro). Daarnaast kan je ook financieel steunen door een kaarsenzakje te kopen. Koop je zakje of reserveer jouw exemplaar op www.levensloop.be. Zet er je naam, wens, boodschap of tekening op voor een vechter die jou na aan het hart ligt. Een kaarsenzakje kost 5 euro en wordt tijdens de kaarsenceremonie opengezet.

Wil je sponsoren met je bedrijf?

Levensloop Koksijde biedt interessante sponsorpakketten aan. Contacteer de organisatoren via koksijde@levensloop.be en zij bezorgen je vrijblijvend het sponsordossier.

Levensloop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker om fondsen te werven voor wetenschappelijk kankeronderzoek.. Wil je zelf iets bijdragen, deelnemen of zoek je meer info? Surf naar www.levensloop.be, mail naar koksijde@levensloop.be of bel naar 0476 248 213 (Christel Vervenne).