Binnenkort opent een splinternieuwe opvanglocatie voor kinderen in onze gemeente. De locatie is heel mooi gelegen, in een rustige wijk in hartje Oostduinkerke en midden in het groen.

Meer lezen

Vorig jaar sloeg de Koksijdse jeugdraad een nieuwe weg in. En een nieuwe weg betekent ook een nieuwe voorzitter. Tij-dingen ging langs bij Jasper Vandewalle, sinds kort de trotse trekker van een vat jong geweld. 

Meer lezen

Heb je een groot hart voor kinderen? Wil je samen met andere collega’s werken in een opvang? Dan is deze job wat je zoekt. Bovendien krijg je ondersteuning van de dienst Kinderopvang.

Meer lezen

Wist jij dat Brussel werd gered door een ondeugend jongetje dat overal plaste? Of dat de bewoners van een klein dorpje in Luxemburg nachtenlang wakker werden gehouden door feestende feetjes? Durf jij nog kattenkwaad uithalen in de Antwerpse straten nu je weet dat Lange Wapper daar ondeugende kinderen fopt?

Meer lezen

Van vrijdag 21 oktober tot zondag 23 oktober schitteren de leerlingen van de Stedelijke academie voor Podiumkunsten Westhoek (StAPWest) op de planken van cultuurcentrum CasinoKoksijde met de musical Zonnewacht & Maneraad. Al meer dan een jaar zijn de voorbereidingen bezig onder leiding van leerkrachten Inge Stock en Cindy Schrijvers. De redacteurs van Tij-dingen gingen langs om onze zangstem te testen.

Meer lezen

De historische site van het Abdijmuseum is het decor voor dit familiefestival. Met één ticket bekijk je drie voorstellingen voor jong (vanaf 5 jaar) en oud. Tussendoor pauzeer je met een drankje in de Gasterie of bezoek je het museum. 

Meer lezen

Motiveren van jeugdsporters is een kunst. Een kunst die je kan leren. Onze Koksijdse (jeugd)clubs zijn gedreven en schakelden daarom M-factor in. Door in te zetten op een inspirerend clubleven voor trainers, sporters en hun ouders, brengen ze sporters tot volledige ontplooiing.

Meer lezen

Elke twee weken zorg je op woensdag van 14 tot 16 uur voor kinderen van 4 tot 10 jaar, terwijl hun mama's deelnemen aan het ABC-Kaffee (om Nederlands te oefenen).

Meer lezen