Het mooiste uitzicht van Koksijde? Dat vind je in het Duinenhuis. Vanop het dakterras overzie je de Schipgatduinen en schittert de zee je tegemoet.

Meer lezen

De paardenvisserij is een eeuwenoud ambacht dat verbonden is met de natuur en afhankelijk is van de elementen en het getij.

Meer lezen

Met meer dan 700 ha natuurgebied is onze gemeente een topbestemming voor recreanten en sportievelingen.

Meer lezen

Met z’n allen herontdekten we de natuurpracht van Koksijde. We beschikken over meer dan 700 hectare natuurgebied en een breed strand: ideaal om ook tijdens de vier seizoenen uit te waaien.

Meer lezen

De route is iets meer dan zes kilometer lang en voert je door de villawijken van Sint-Idesbald en prachtige stukken duinen.

Dit jaar start de wandeling vanaf het toerismekantoor van Sint-Idesbald.

Meer lezen

De groene deelfietsen verdwenen uit het straatbeeld en maakten plaats voor de oranje deelfietsen van Donkey Republic.

Meer lezen

Deze fietszoektocht leidt je via autoluwe wegen over een afstand van ongeveer 30 kilometer

Meer lezen

Sarah Decadt en Heleen Loones maakten een kinderboek met cd. Het Schelpenvolkje is een hedendaags sprookje met kleine helden, vriendelijke meeuwen, kribbige krabben en wind in de zeilen.

Meer lezen

Wandelend en fietsend in de pittoreske straten van onze gemeente bots je op prachtige plekken. Ook het waardevolle funerair erfgoed verdient een speciale vermelding.

Meer lezen

Het versgebrouwen bier vloeit rechtstreeks uit de vaten in je glas, je hebt er één van de mooiste uitzichten in Koksijde en het is een ideale tussenstop tijdens je fietstocht.

Meer lezen