Als je aan de beurt bent voor je prik tegen het coronavirus, krijg je een persoonlijke uitnodiging via de post: die brief wordt gestuurd door de Vlaamse overheid (agentschap Zorg en Gezondheid).

Als je gegevens bekend zijn, krijg je ook een e-mail. De uitnodiging ontvang je ongeveer twee weken op voorhand.

Alleen een afspraak met uitnodiging

Als je een brief ontvangt, kan je een afspraak maken voor coronavaccinatie. Je kan de voorgestelde datum bevestigen, wijzigen of de uitnodiging weigeren. Zonder uitnodiging kan je geen afspraak maken.

Hou je uitnodiging goed bij

Op de dag van je vaccinatie moet je je uitnodiging en je identiteitskaart tonen in het vaccinatiecentrum. Neem de brief mee of toon de e-mail met je persoonlijke code aan de onthaalbediende, want dat is meteen je e-ticket. Ook naar de afspraak voor je tweede vaccinatie breng je de uitnodiging mee.

Uitnodiging kwijt?

Je vindt een elektronisch exemplaar van je persoonlijke uitnodigingsbrief in je Burgerprofiel of e-Box. Log in via je Burgerprofiel. Daar zie je ook welke gegevens de Vlaamse overheid van je bezit. Of bel naar 1700. Zij kunnen je uitnodiging opnieuw mailen.

Nog geen Burgerprofiel?

Meld je aan met jouw eID, een mobiele app of de Itsme-app. Lees meer over het Burgerprofiel

Je e-box

Dit is een digitale brievenbus waarin je al jouw officiële overheidsdocumenten kunt ontvangen. Via deze veilige en betrouwbare manier ben je sneller op de hoogte en kun je last minute uitgenodigd worden voor jouw coronaprik.