De Schipgatsessies ontstonden in coronatijden. Wegens groot succes staan deze zomer vier nieuwe concerten klaar met 100 procent Belgisch én jong talent. 

Meer lezen

We pakken uit met een wel erg smakelijke wedstrijd en geven één jaar lang gratis garnaalkroketten weg. Slechts twee wedstrijdvragen bepalen wie met de prijs aan de haal gaat. 

Meer lezen

Het wordt een tweeluik dit jaar met op zondag 10 juli de officiële opening van het feest. Griet De Meyer zingt het feest op gang om 10.30 uur samen met het Beauvarletkoor.

Meer lezen

Elke dinsdag, woensdag en donderdag is het kinderentijd.

Meer lezen

Deze Puzzle-Game (juli-augustus) is een organisatie van de handelaarsvereniging van Koksijde-Bad.

Meer lezen

Geen zin om je te vervelen? Leef je dan uit op Baaldje Kids op zaterdag 3 september (10.30-18 uur): hét coolste kinderevenement in september!

Meer lezen

Een gloednieuw en bruisend cultuurseizoen boordevol theater, dans, circus, muziek, comedy en film. Daar kijken we met z'n allen naar uit! Op de planning? Heel wat sterke voorstellingen met hart en ziel gemaakt. Wij weten het nu al! Het zijn mooie vooruitzichten die later onvergetelijke herinneringen zullen worden! 

Meer lezen

Muziek is de rode draad deze zomer in Koksijde. Van de Q-party tot Night of the Proms. Feesten op het strand of achter de Wave.

Heel Koksijde swingt en danst.

Meer lezen

Koning Garnaal stond in het weekend van 25 en 26 juni 2022 opnieuw centraal!

Meer lezen

Camping Cultuur is een mobiel cultuurhuis waarmee aan cultuurspreiding talenontwikkeling en gemeenschapsvorming wordt gedaan.

Meer lezen

Zijn vliegtuigen je ding? Mis dit BK niet. Je ziet o.a. The Red Devils en de NH90.

Meer lezen

Het beste feestje van het jaar komt voor de allereerste keer naar Koksijde op donderdag 7 juli. Q-music en hun DJ Dimitri & Friends laten hun beste danshits op jullie los!

Meer lezen