Na anderhalf jaar coronacrisis vinden er deze zomer eindelijk events plaats. Meer info lees je in dit artikel. Scroll helemaal naar beneden. Dan ben je meteen op de hoogte.

Meer lezen

Honderdduizenden blokken zorgen voor deze unieke expo die loopt vanaf 3 juli t.e.m. 28 augustus in het cultuurcentrum CasinoKoksijde.

Meer lezen

Night of the Proms Summer Edition 2021 gaat door op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli. 

The Gibson Brothers werd als laatste naam toegevoegd aan de line-up.

Meer lezen

Het Kunstencentrum Ten Bogaerde is opnieuw open. Met Dach vind je er een toptentoonstelling met hedendaagse kunst. Geniet van het erfgoed op de site, de bronzen beelden van George Grard én breng een bezoekje aan de huisbrouwerij. Er is ook een randprogramma op maat. 

Meer lezen

De Keunekapel staat symbool voor Sint-Idesbald als kunstenaarsoord. Ook deze zomer organiseert de dienst Cultuur & Erfgoed talloze tentoonstellingen. Ga ook eens langs in kapel Rozenkrans of galerie Welnis. 

Meer lezen

Het gemeentehuis van Koksijde vormt van 24 t.e.m. 27 september het decor voor de vierde editie van Koket Koksijde. Belgische en internationale floristenteams brengen meesterlijke bloemendecoraties met een knipoog naar onze culinaire badplaats: bloemen met smaak.  

Meer lezen