Zumba gold is een swingende work-out, intens en toch niet belastend. De perfecte mix van plezier en fitness. Wie aan Zumba Gold doet, verbetert op een veilige en ontspannende manier zijn of haar conditie.

Meer lezen

Wil je onze gemeente (her)ontdekken tijdens een privéwandeling? Gratis dan nog. Dat kan dankzij de Koksijde Greeters. 5 enthousiaste vrijwilligers delen hun Koksijdse kennis aan kleine groepjes (maximaal zes personen). Met de groeten van Michel Piérart, Trui Herman, Patrick Dusart, Linda Ticket en Marc Villé. Zij tonen je onze gemeente op een persoonlijke manier.

Meer lezen

Aze, Manon en Noortje zijn 11 jaar en dansen bij De Juttertjes. Volksdansen is een hobby die niet voor iedereen is weggelegd.

Tij-dingen wilde weten wanneer deze jonge meiden uit de gemeenteschool van Oostduinkerke hun eerste danspassen zetten.

Meer lezen

Willy Baeyens is al zijn hele leven bezig met kunst. Hij studeerde schilder-, teken- en grafische kunst in Gent en Aalst. Daarna maakte hij carrière met een eigen reclamebureau. Na 30 stressvolle jaren koos Willy in 2015 resoluut voor zijn oude liefde, de kunst, en in nog geen 10 jaar heeft hij al een ijzersterke reputatie.

Meer lezen