Lucienne is geboren in Diegem in 1922 en trouwde met Roger Golvers in 1947. Ze verbleef een dik jaar in Anderlecht om daarna te verhuizen naar Dilbeek.

Zoon Luc, vandaag zelf 73 lentes jong, woont vandaag nog steeds in dat huis.

Wat deed Lucienne voor de kost? Gedurende een korte periode na de Tweede Wereldoorlog werkte ze voor een commerciële firma. Na haar huwelijk stond ze haar echtgenoot bij in zijn makelaarsactiviteiten. Helaas moest Lucienne te vroeg afscheid nemen van Roger. Lees verder onder de foto. 

Lucienne is al lang met Koksijde verbonden. De grootvader van haar echtgenoot bouwde in 1958 de villa waar ze vandaag nog steeds woont. Lucienne woont al ruim twintig jaar vast in Baaltje. Ook zoon Luc verblijft hier meerdere maanden per jaar.

Wat is het geheim van de goede gezondheid van Lucienne? Ze is een vrolijke en optimistische dame én let erop om gezond te eten met voedingswaren van hoge kwaliteit. "We zitten hier alvast goed in Sint-Idesbald wat dat betreft", liet zoon Luc weten aan de redactie van Tij-dingen. Koksijde wenst Lucienne het allerbeste toe.