Het bibliotheekteam staat klaar om je een feestelijk en gezellig bibliotheekbezoek te bezorgen met een kopje koffie of thee. Mis het niet.

Ben je nog geen lid? Kom dan zeker langs om kennis te maken.

Meer lezen

Help ons om op vrijdag 29 oktober de verdwenen covers van de boeken terug te vinden. 

Meer lezen

Sarah Decadt en Heleen Loones maakten een kinderboek met cd. Het Schelpenvolkje is een hedendaags sprookje met kleine helden, vriendelijke meeuwen, kribbige krabben en wind in de zeilen. Sarah zorgde voor tekst en liedjes, Heleen maakte de illustraties. Kinderkoor Beau-re-mi zong speciaal vier nieuwe liedjes.

Meer lezen

Ine De Deken woont in onze gemeente en is klinisch psycholoog, burn-outexpert, bedrijfscoach en zaakvoerster van Centrum ViZit in Veurne. De auteur schreef Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out, een zelfcoachboek gebaseerd op de bestseller Sterker dan stress van gezondheidscoach Sonja Kimpen.

Meer lezen

Peter Vermeulen is tweedeverblijver en bracht als kind al zijn vakanties door in Koksijde. Zijn ouders hadden een caravan op de toenmalige camping Hoge Blekker. Samen met een Nederlandse auteur schreef Peter Vermeulen een bundel kortverhalen over autisme.

Meer lezen

Marc Wackenier schreef een boek over het rood ras en de daaraan verbonden jaarmarkten. Focus ligt op Alveringem, maar er is ook een link met onze gemeente.

Meer lezen