Ben je op zoek naar inspiratie om je geliefde te verrassen op 14 februari? Dan ben je niet de enige. Ook al is het elke keer lastig, het blijft leuk om cadeautjes te geven. En te krijgen.

Kies voor een persoonlijke toets om je partner te verrassen met onze tips. Eigenlijk hoef je niet te wachten op Valentijn. Ga voor de volledige verrassing en geef vandaag iets.

Draag een liefdesgedicht voor of schrijf een liefdesbrief

Kleef liefdesboodschappen in huis

Verstop ze tussen zijn sokken, in haar handtas of op plekken waar je partner dagelijks spullen pakt. Schrijf met lipstick iets liefs op de badkamerspiegel. Kies je voor de laatste optie? Dan is de redactie niet verantwoordelijk voor de gevolgen als de lippenstift moeilijk uitgaat.

Schrijf een liefdesbrief

Hoe lang is het geleden dat je dat nog deed? Schrijf ze met de hand op mooi papier, rol op en doe er een lint rond.

Draag een liefdesgedicht voor

Zoek een mooi gedicht en leer het van buiten. Draag het op wanneer je partner 's morgens ontwaakt.  Wist je dat we die verzen zelfs lieten inspreken zodat je die voor altijd kan beluisteren? Je vindt ze hier.

Trakteer met een massage

Misschien heb je het al in de vingers. Misschien ook niet. Op internet vind je heel wat tips over ontspannende massages. Een nekmassage is eenvoudig voor beginners, maar laat vooral je gevoel spreken.

Maak een valentijnswandeling

Kleed je warm aan en ga op stap langs het strand of in de duinen. Neem een thermos met warme chocolademelk mee of iets lekkers om onderweg op te eten. Vergeet niet om te delen.

Kaarsjes doen het altijd

Zet de woonkamer of de slaapkamer vol met kaarsjes. Ideaal voor de sfeer. Strooi bloemblaadjes op het bed om het af te maken. Maar overdrijf niet.

Organiseer een cinema-avond

Zet een paar films klaar, zorg voor lekkere hapjes en geniet van jullie eigen bioscoopavond.

Ontbijt op bed of diner met kaarslicht

Verwen je partner met ontbijt op bed: een eitje, versgeperst fruitsap en een mooie bloem. Of kook jullie lievelingsmaal. Zie je dat niet zitten? Serveer dan een heerlijke ijscoupe en geniet er samen van – met twee lepeltjes. Of steun onze handelaars en regel een lekker afhaalgerecht.