We kennen Christel Vervenne allemaal als Christel van 't zwembad dat zij samen met haar echtgenoot Philip Truwant uitbaat. Na negen jaar inzet als voorzitter van Levensloop Koksijde kennen we ze ook als Christel van Levensloop.

Meer lezen

De vriendenkring van het Abdijmuseum, Familiares de Dunis, vierde in november zijn 20-jarig bestaan. Dat vraagt om taart… en een interview! Tij-Dingen blikt samen met voorzitster Francine Lefèvre en penningmeester Daniël Degryse terug op de meest memorabele momenten. Beiden zijn er al van het prille begin bij.

Meer lezen

In de rubriek De fakkel van Koksijde draagt een inwoner het woord over aan iemand anders. De enige voorwaarde is dat hij of zij een directe link heeft met Koksijde. Camiel Clarysse kreeg de fakkel in december en gaf die door aan Frieda Vanslembrouck.

Meer lezen

Duivenmaatschappij De Verbroedering komt wekelijks samen in hun Duvekot (Bolledroom) in sportpark Hazebeek. Deze vereniging ontstond al in 1945 na een fusie van Eerlijk duurt het langst (1929) en een andere vereniging (1935) waarvan niemand nog de naam weet. Onze lokale duivenmelkers doen het uitstekend. 

Meer lezen